
Urządzenia i Akcesoria
Verdure miste insaporite per zuppe e stufati
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
400 g
Składniki
-
20 g di olio extravergine di oliva
-
170 g di cipolle dorate in quarti
-
150 g di carote pelate e a rondelle (1-2 cm)
-
80 g di gambo di sedano a fette (0.5-1 cm)
Wartości odżywcze na 400 g
Kalorie
290 kcal /
1213 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
16 g
Błonnik
9.6 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
171 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Le basi
25 Przepisów
Włochy
Włochy