Verdure miste insaporite per zuppe e stufati
TM6

Verdure miste insaporite per zuppe e stufati

4.7 (16 ocen)

Składniki

  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 170 g di cipolle dorate in quarti
    lub 170 g di cipolle rosse in quarti
  • 150 g di carote, pelate e a rondelle (1-2 cm)
  • 80 g di gambo di sedano a fette (0.5-1 cm)

Wartości odżywcze
na 400 g
Kalorie
1213 kJ / 290 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
16 g
Tłuszcz
20 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
9.6 g
Sód
171 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy