Verdure miste insaporite per zuppe e stufati

Verdure miste insaporite per zuppe e stufati

4.7 21 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
400 g

Składniki

  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 170 g di cipolle dorate in quarti
    170 g di cipolle rosse, in quarti
  • 150 g di carote pelate e a rondelle (1-2 cm)
  • 80 g di gambo di sedano a fette (0.5-1 cm)

Wartości odżywcze na 400 g

Kalorie 290 kcal / 1213 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 16 g
Błonnik 9.6 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 171 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...