Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di olio extravergine di oliva
-
170
g di cipolle dorate in quarti
lub 170 g di cipolle rosse in quarti - 150 g di carote, pelate e a rondelle (1-2 cm)
- 80 g di gambo di sedano a fette (0.5-1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 1213 kJ / 290 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 9.6 g
- Sód
- 171 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cipolle insaporite (200 g)
20 min
Cipolle insaporite (300 g)
20 min
Porro insaporito (200 g)
20 min
Zucchine a dadini insaporite (200 g)
20 min
Peperoni insaporiti (200 g)
20 min
Peperoni insaporiti (400 g)
25 Min
Peperoni e cipolle insaporite
25 Min
Carote insaporite (200 g)
20 min
Funghi insaporiti (300 g)
25 Min
Verdure miste insaporite
30 min
Carote insaporite (400 g)
20 min
Straccetti di pollo insaporiti
15 min