Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di olio extravergine di oliva
-
170
g di cipolle dorate in quarti
lub 170 g di cipolle rosse in quarti - 150 g di carote, pelate e a rondelle (1-2 cm)
- 80 g di gambo di sedano a fette (0.5-1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 1213 kJ / 290 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 9.6 g
- Sód
- 171 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zucchine a dadini insaporite (200 g)
20 min.
Carote insaporite (400 g)
20 min.
Verdure miste insaporite
30min
Zucchine a bastoncino insaporite (100 g)
15 min
Funghi insaporiti (300 g)
25 min.
Zucchine a dadini insaporite (100 g)
15 min
Cipolle insaporite (300 g)
20 min.
Mele insaporite (400 g)
15 min
Mele insaporite (200 g)
15 min
Peperoni e cipolle insaporite
25 min.
Porro insaporito (200 g)
20 min.
Cipolle insaporite (200 g)
20 min.