Urządzenia i Akcesoria
Verdure miste insaporite per zuppe e stufati
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
400 g
Składniki
-
20 g di olio extravergine di oliva
-
170 g di cipolle rosse, in quarti170 g di cipolle dorate in quarti
-
150 g di carote pelate e a rondelle (1-2 cm)
-
80 g di gambo di sedano a fette (0.5-1 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Sód
171 mg
Białko
4 g
Kalorie
1213 kJ /
290 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
9.6 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Le basi
25 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Porro insaporito (80 g)
15 min
Zucchine a dadini insaporite (100 g)
15 min
Zucchine a bastoncino insaporite (100 g)
15 min
Straccetti di pollo insaporiti
15 min
Peperoni e cipolle insaporite
25 min
Verdure miste insaporite
30 min
Carote insaporite (400 g)
20 min
Carote insaporite (200 g)
20 min
Scalogno insaporito (350 g)
25 min
Scalogno insaporito (250 g)
20 min
Cipolle insaporite (300 g)
20 min
Cipolle insaporite (200 g)
20 min