Urządzenia i Akcesoria
Cranberry, Lemon and Almond Cake (egg, dairy and gluten free)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
10 slices
Składniki
-
water120 g
-
chia seeds3 Tbsp
-
blanched almonds400 g
-
rapeseed oil plus extra for greasing80 g
-
maple syrup120 g
-
lemons finely grated zest and juice (approx. 85 g)1 ½
-
poppy seeds2 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
gluten-free baking powder½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
dried cranberries100 g
-
vegan vanilla frosting1 batch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
9.7 g
Kalorie
2705 kJ /
647 kcal
Tłuszcz
34.9 g
Węglowodany
73.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Coconut Cake
50 Min
Lemon, Almond and Olive Oil Cake
5 Std.
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8 Std. 30 Min
Frozen Coconut Lime Cake
8 Std. 25 Min
Pumpkin, Carrot and Herb Bread
1 Std. 30 Min
Allergen Friendly Cranberry Mini Rockbuns
40 Min
Coconut Lassi
5 Min
Cashew and Banana Muffins
35 Min
Carrot Muffins with Vegan Cream Cheese Icing
40 Min
Sour Cherry and Coconut Cookies
35 Min
Almond, Coconut and Chocolate Biscuits (No Added Sugar)
35 Min
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1 Std. 50 Min