Urządzenia i Akcesoria
Cranberry, Lemon and Almond Cake (egg, dairy and gluten free)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
10 slices
Składniki
-
water120 g
-
chia seeds3 Tbsp
-
blanched almonds400 g
-
rapeseed oil plus extra for greasing80 g
-
maple syrup120 g
-
lemons finely grated zest and juice (approx. 85 g)1 ½
-
poppy seeds2 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
gluten-free baking powder½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
dried cranberries100 g
-
vegan vanilla frosting1 batch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
9.7 g
Kalorie
2705 kJ /
647 kcal
Tłuszcz
34.9 g
Węglowodany
73.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min
Star Burgers
20h 5min
Berry Curd
20min
Gluten-free Shortcrust Pastry
35min
Allergen Friendly Cranberry Mini Rockbuns
40min
Chewy Pistachio Biscuits
45min
Cheese and Walnut Patties
Nessuna valutazione
Camille Carrot and Almond Cakes
1h 35min
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1h
Chocolate Beetroot Muffins
30min
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2h 50min
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2h