Potato and Rosemary Focaccia

Potato and Rosemary Focaccia

4.2 44 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 portions

Składniki

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    30 g
    vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • water
    300 g
  • dried instant yeast
    1 tsp
    10 g fresh yeast
  • sugar
    1 tsp
    barley malt extract
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • strong white bread flour
    500 g
  • fine sea salt
    2 tsp
  • extra virgin olive oil for greasing
  • potatoes thinly sliced (1-2 mm) (see tip)
    200 g
  • coarse sea salt for sprinkling, to taste
    1 - 2 pinches
  • rosemary needles only, to taste
    1 - 2 sprigs

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 642 kcal / 2706 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 100 g
Błonnik 5.1 g
Sód 1189.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...