Urządzenia i Akcesoria
Fårikål
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 porsjoner
Składniki
-
lammekjøtt delt i biter, med bein1000 g
-
vann1500 g
-
svarte pepperkorn10
-
salt4 - 6 ts
-
hodekål (ca 1 stk), delt i 8 båter1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
3119.5 mg
Białko
44.8 g
Kalorie
3030.8 kJ /
724.4 kcal
Tłuszcz
54 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
23.3 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kung Pao kylling
Nessuna valutazione
Tradisjonell østerriksk gulasj
Nessuna valutazione
Pulled pork burger
Nessuna valutazione
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Nessuna valutazione
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Nessuna valutazione
Pastasaus av skinke og purre
Nessuna valutazione
Biff i stout
Nessuna valutazione
Kroningskylling
Nessuna valutazione
Tandoori kyllingwraps
Nessuna valutazione
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Nessuna valutazione
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Nessuna valutazione
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Nessuna valutazione