
Urządzenia i Akcesoria
Fårikål
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 porsjoner
Składniki
-
lammekjøtt delt i biter, med bein1000 g
-
vann1500 g
-
svarte pepperkorn10
-
salt4 - 6 ts
-
hodekål (ca 1 stk), delt i 8 båter1000 g
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Kalorie
724.4 kcal /
3030.8 kJ
Białko
44.8 g
Tłuszcz
54 g
Węglowodany
15 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
23.3 g
Sód
3119.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen