
Urządzenia i Akcesoria
Elgkarbonader
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
10 stykker
Składniki
-
viltkjøtt elgskav500 g
-
salt1 ts
-
potetstivelse1 ss
-
hvetemel1 ss
-
muskatnøtt, malt½ ts
-
pepper, malt½ ts
-
timian, tørket1 ts
-
egg1
-
fløte200 g
-
nøytral olje2 ss
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stykker
Sód
269.7 mg
Białko
17 g
Kalorie
779.7 kJ /
186.3 kcal
Tłuszcz
11.7 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen