
Urządzenia i Akcesoria
Elgkarbonader
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
10 stykker
Składniki
-
viltkjøtt elgskav500 g
-
salt1 ts
-
potetstivelse1 ss
-
hvetemel1 ss
-
muskatnøtt, malt½ ts
-
pepper, malt½ ts
-
timian, tørket1 ts
-
egg1
-
fløte200 g
-
nøytral olje2 ss
Wartości odżywcze na 1 stykker
Kalorie
186.3 kcal /
779.7 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
11.7 g
Węglowodany
2.7 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Sód
269.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen