Pasta frolla alle mandorle (senza glutine)
TM6 TM5 TM31

Pasta frolla alle mandorle (senza glutine)

3.5 (2 oceny)

Składniki

  • 150 g di mandorle pelate
  • 110 g di burro chiarificato (vedere consigli) + q.b.
  • 80 g di farina di cocco
  • 60 g di farina di maranta
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 uova

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1326 kJ / 317 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
16 g
Tłuszcz
26 g
Błonnik
2.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy