Urządzenia i Akcesoria
Pane toscano (TM6)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 16 godz. 30 min
1 pezzo
Składniki
Biga
-
1 g di lievito di birra fresco
-
100 g di acqua + q.b.
-
170 g farina tipo 0
Impasto
-
1375 g di acqua
-
250 g farina tipo 0
-
30 g di succo di limone
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
38.5 mg
Białko
48.4 g
Kalorie
6000 kJ /
1434 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
12.2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
320.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Impasto base per pane
1 godz.
Baguette francese (TM6)
5 godz.
Michetta (TM6)
6 godz. 30 min
Pizzette rosse
4 godz.
Pane di patate e noci
21 godz.
Pane contadino
19 godz.
Pane toscano con lievito madre
5 godz.
Pane semplice
4 godz.
Pane arabo
3 godz. 30 min
Focaccia genovese (TM6)
5 godz.
Pane in cassetta semplice
19 godz.
Pane di kamut e farro
4 godz.