Frittata con formaggio di capra e cipolle caramellate
TM6 TM5 TM31

Frittata con formaggio di capra e cipolle caramellate

3.8 (17 ocen)

Składniki

  • 250 g di cipolle rosse a fette (circa 7-8 mm)
  • 40 g di miele
  • 10 g di aceto di vino rosso
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 6 uova
  • 150 g di formaggio di capra fresco, cremoso
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato
  • 500 g di acqua
  • 30 g di gherigli di noci, tritati
  • 30 g di germogli misti

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1249.8 kJ / 298.8 kcal
Białko
17.3 g
Węglowodany
16 g
Tłuszcz
19 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Błonnik
1.8 g
Sód
0.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy