Urządzenia i Akcesoria
菠菜猪肝粥
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 人份
Składniki
-
猪肝 热水汆烫去血水后,切薄片200 克
-
胡椒粉½ 茶匙
-
料酒1 茶匙
-
米150 克
-
水1300 克
-
新鲜嫩菠菜 提前汆烫,切碎200 克
-
盐2 茶匙
-
姜 切细丝10 克
-
麻油1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
7.2 g
Kalorie
471 kJ /
112 kcal
Tłuszcz
1.8 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
16.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
饗食弄堂
66 Przepisów
Chiny
Chiny