菠菜猪肝粥

菠菜猪肝粥

2.7 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 人份

Składniki

  • 猪肝 热水汆烫去血水后,切薄片
    200 克
  • 胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 料酒
    1 茶匙
  • 150 克
  • 1300 克
  • 新鲜嫩菠菜 提前汆烫,切碎
    200 克
  • 2 茶匙
  • 切细丝
    10 克
  • 麻油
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 7.2 g
Kalorie 471 kJ / 112 kcal
Tłuszcz 1.8 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 16.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...