Urządzenia i Akcesoria
豌豆蟹肉蒸蛋
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
蛋4 颗
-
高汤500 克
-
酱油20 克
-
米酒10 克
-
盐½ 茶匙
-
水 蒸煮用500 克
-
新鲜豌豆仁50 克
-
蟹味菇50 克
-
白玉菇50 克
-
蟹肉50 克
-
芹菜 切末10 克
-
淀粉 加入30克水调匀1 汤匙
-
麻油少许
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
12.33 g
Kalorie
1135 kJ /
271 kcal
Tłuszcz
7.122 g
Błonnik
1.167 g
Węglowodany
38.745 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台湾四季家常菜
71 Przepisów
Chiny
Chiny