菲律宾风味鸡肉

菲律宾风味鸡肉

4.1 13 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 鸡胸肉 选择鸡大胸
    500 克
  • 胡萝卜 切块
    75 克
  • 青椒 切块
    140 克
  • 蒜头
    4 瓣
  • 洋葱 切块
    150 克
  • 70 克
  • 土豆 去皮切块
    100 克
  • 番茄酱
    100 克
  • 冷冻豌豆 解冻
    75 克
  • 干月桂叶
    2 片
  • 鸡高汤
    200 克
  • ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 516.1 mg
Białko 35.8 g
Kalorie 1760.8 kJ / 421.3 kcal
Tłuszcz 21.7 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...