Urządzenia i Akcesoria
菲律宾风味鸡肉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
鸡胸肉 选择鸡大胸500 克
-
胡萝卜 切块75 克
-
青椒 切块140 克
-
蒜头4 瓣
-
洋葱 切块150 克
-
油70 克
-
土豆 去皮切块100 克
-
番茄酱100 克
-
冷冻豌豆 解冻75 克
-
干月桂叶2 片
-
鸡高汤200 克
-
盐½ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
黑胡椒粉1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
516.1 mg
Białko
35.8 g
Kalorie
1760.8 kJ /
421.3 kcal
Tłuszcz
21.7 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
东南亚风味在家做
10 Przepisów
Chiny
Chiny