Pinnekjøtt med kålrabistappe

Pinnekjøtt med kålrabistappe

5.0 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
4 porsjoner

Składniki

  • vann
    2300 g
  • pinnekjøtt ferdig utvannet
    1500 g
  • kålrabi delt i biter (4cm)
    400 g
  • gulrot ca. 1 gulrot, delt i biter
    100 g
  • fløte
    100 g
  • smør
    3 ss
  • salt etter smak
  • pepper, malt etter smak
  • muskatnøtt, malt eller etter smak
    ½ ts

Wartości odżywcze na 4 porsjoner

Kalorie 9839.4 kcal / 3344.9 kJ
Białko 606.2 g
Tłuszcz 812.1 g
Węglowodany 37.2 g
Błonnik 17.2 g
Tłuszcz nasycony 392.9 g
Sód 291.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie