
Urządzenia i Akcesoria
Pinnekjøtt med kålrabistappe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
4 porsjoner
Składniki
-
vann2300 g
-
pinnekjøtt ferdig utvannet1500 g
-
kålrabi delt i biter (4cm)400 g
-
gulrot ca. 1 gulrot, delt i biter100 g
-
fløte100 g
-
smør3 ss
-
salt etter smak
-
pepper, malt etter smak
-
muskatnøtt, malt eller etter smak½ ts
Wartości odżywcze na 4 porsjoner
Kalorie
9839.4 kcal /
3344.9 kJ
Białko
606.2 g
Tłuszcz
812.1 g
Węglowodany
37.2 g
Błonnik
17.2 g
Tłuszcz nasycony
392.9 g
Sód
291.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen