Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pesto de avellanas y brócoli
- 100 g de avellanas tostadas
- 300 g de agua
- 500 g de ramilletes de brócoli
- 1 diente de ajo
- 80 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Mijo
- 300 g de mijo en grano
- 600 g de agua
- 20 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2889.5 kJ / 690.5 kcal
- Białko
- 16.1 g
- Węglowodany
- 60.3 g
- Tłuszcz
- 44.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.3 g
- Błonnik
- 9 g
- Sód
- 1249.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada de quinoa con tofu
45 min
Pan crujiente de trigo sarraceno
1 godz. 30 min
Trufas de avena y algarroba
15 Min
Yogur de té matcha
10 godz. 15 min
Nuggets vegetarianos con trigo sarraceno
1u. 10min
Hamburguesas crujientes de quinoa con puré de aguacate
1 godz. 30 min
Hamburguesas de espelta y zanahoria
1u. 10min
Salteado de verduras con salsa de cacahuetes
30 Min
Dip de queso vegano de anacardos
5 min
Bolas energéticas de zanahoria y avena
50 min.
Crema de calabaza y jengibre con anacardos
35 Min
Albóndigas de lentejas con puré de coliflor y salsa (sin gluten, sin huevo, sin lácteos)
1 Std. 25 Min