Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 125 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 8 œufs
- 180 g de sucre en poudre
- 50 g de farine de blé
- 20 g de sucre glace maison
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2107 kJ / 505.2 kcal
- Białko
- 10.5 g
- Węglowodany
- 46.1 g
- Tłuszcz
- 30.2 g
- Błonnik
- 2.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purée mousseline
40min
Patates douces et sauce aux légumes - Gratin de pâtes
2 Std.
Fondant au chocolat
40min
Cookies aux pépites de chocolat
25min
Gâteau aux pommes
1h
Petits moelleux pistache, glaçage chocolat
45min
Gâteau lapin
1 Std. 30 Min
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40min
Tiramisu à la pâte à tartiner et aux speculoos
6h 30min
Flan sans pâte
6h
Pâte à crêpe vanillée
1h 40min
Gâteau moelleux au chocolat
40min