
Urządzenia i Akcesoria
Finnbiff
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porsjoner
Składniki
-
einebær tørkede4
-
solsikkeolje1 ss
-
løk delt i to1
-
hvitløksfedd2
-
ferske sjampinjonger delt i to, eller fire hvis de er store250 g
-
reinsdyrskav400 g
-
baconterninger150 g
-
timian, tørket1 ts
-
fløte100 g
-
salt pluss ekstra etter smak2 ts
-
geitost, myk type brunost, smuldret4 skiver
-
rømme, alle typer150 g
-
pepper, malt etter smak
-
persilleblader, ferske (opcjonalnie) til pynt
-
tyttebær (opcjonalnie) til pynt
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
0 mg
Białko
36 g
Kalorie
2155 kJ /
515 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen