Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de queso parmesano, en trozos (3 cm)
- 150 g de avellanas
- 3 cdas de hierbas de Provenza secas
- 2 dientes de ajo, pelados
- 150 g de poro, en trozos (3 cm)
- 50 g de aceite de oliva
- 800 g de jitomate, en cubos pequeños
- 1 cda de puré de jitomate
- 15 g de hojas de albahaca fresca
- 2 pizcas de azúcar
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- 1 cda de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 100 g de agua
- hojas de albahaca frescas, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1904.1 kJ / 455.1 kcal
- Białko
- 11.6 g
- Węglowodany
- 22.2 g
- Tłuszcz
- 38.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.2 g
- Błonnik
- 8.1 g
- Sód
- 183.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lentejas con res y plátano macho
45 min
Boloñesa de lentejas
35p
Risotto con calabacita y tocino
35p
Vinagreta de jengibre y limón
5 min.
Res con teriyaki y arroz al vapor
1 godz. 50 min
Chilli con carne en cocción lenta TM6
5h 5 min
Waffles rosas con frutos rojos.
30 min.
Berenjenas crujientes con salsa de tomate (Hestan Cue™)
50min
Burrito bibimbap
45 min
Crema de calabaza con raviolis
35p
Fajitas de bacalao con crema de garbanzos
40 min
Camarones estilo Hunan
20p