Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g de pechuga de pavo, sin piel, sin piel y deshuesada
- 240 g manzana, tipo Golden, pelada y descorazonada
- 20 g de echalots
- 1 diente de ajo, pelado
- 20 g de aceite vegetal
- 1 ½ cdita de sal
- 1 cdita hoja de tomillo fresco
- 750 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 815 kJ / 194 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo al limón con verduras
40min
Lomo de cerdo relleno de dátiles con salsa de echalot
35min
Lomo de cerdo en adobo navideño
1 Std. 40 Min
Pollo con salsa cremosa de verduras
50 Min
Pescado y papas en salsa de jitomate
50 Min
Pollo al cilantro y cuscús
30 Min
Pastel capuchino
2 Std.
Salmón al vapor con verduras de verano
30 Min
Lomo de cerdo en salsa de jitomate con albahaca y Arroz al limón
1 Std.
Crema de jitomate y Filetes de pescado con papas
50 Min
Pollo al cilantro
35min
Frijol con puerco
35min