Urządzenia i Akcesoria
Cheesecakovo-čokoládové fondue
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 porcí
Składniki
-
100 gramů krupicového cukru
-
75 gramů hořké čokolády s obsahem 50 % kakaa na kousky
-
400 gramů čerstvého sýra na kousky
-
2 polévkové lžíce pomerančového likéru (viz Tip)
-
sušenky
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Sód
246.3 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
1579.5 kJ /
377.5 kcal
Tłuszcz
28.1 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
15.9 g
Węglowodany
26.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
FONDUE
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Kosmetické posilovací želé
1 godz.
Chilli čokoládová zmrzlina s whiskey sirupem
14 godz. 20 min
Sorbet z mraženého ovoce
10 min
Špaldová kaše s mrkví a zázvorem
15 min
Velikonoční čokoládový Meringue
7 godz. 30 min
Středomořské máslo
5 godz. 20 min
Hrášková terina s uzeným pstruhem
7 godz. 45 min
Citrónový sorbet
8 godz. 35 min
Višňovo-banánový cheesecake
5 godz. 35 min
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
50 min
Hamburgery s pomalu vařeným trhaným vepřovým masem a cibulí
6 godz. 20 min
Italské Bellinis
6 min