Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 gramů stroužků česneku
- 5 - 10 gramů čerstvého rozmarýnu, jen jehličky
- 90 gramů olivového oleje
- 800 gramů jehněčí plece, v celku
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 200 gramů cibule, na klínky
-
1 ½ - 2
čajové lžičky masové dochucovací pasty
lub 1 ½ - 2 kostky masového bujónu (kostka bujónu pro 0,5l ) - 1 čajová lžička sladké červené papriky (opcjonalnie)
- 850 - 950 gramů vody
- 500 gramů nových brambor
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 3393 kJ / 810 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 59 g
- Tłuszcz nasycony
- 19 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Sód
- 1106 mg
Alternatywne przepisy
Mořský vlk v aromatické solné krustě
55min
Gratinované brambory pro TM6
1h 10min
Křehký koláč s uzeným lososem a pórkem
1h 10min
Čočka s krevetami
20min
Krevetové kari
25 Min
Bramborový salát s křepelčími vejci, kapary a ančovičkami
30min
Plněná vejce
30min
Pečené brambory plněné krémem z romaduru
1 Std. 40 Min
Pivní rizoto s houbami
45min
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2 Std.
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1 Std. 30 Min
Pomalu vařené chilli con carne
5h 5min