Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 gramů stroužků česneku
- 5 - 10 gramů čerstvého rozmarýnu, jen jehličky
- 90 gramů olivového oleje
- 800 gramů jehněčí plece, v celku
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 200 gramů cibule, na klínky
-
1 ½ - 2
čajové lžičky masové dochucovací pasty
lub 1 ½ - 2 kostky masového bujónu (kostka bujónu pro 0,5l ) - 1 čajová lžička sladké červené papriky (opcjonalnie)
- 850 - 950 gramů vody
- 500 gramů nových brambor
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 3393 kJ / 810 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 59 g
- Tłuszcz nasycony
- 19 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Sód
- 1106 mg
Alternatywne przepisy
Bramborová kaše s medvědím česnekem a hořčičným máslem
50 Min
Kuřecí stehna v teriyaki marinádě
2h 5 min
Losos s pak choi a květákovým wasabi pyré
45 min
Thai Burger
30 min
Krémové kuřecí kari s květákovou rýží
30 min
Thajské rybí karbanátky
1 Std. 10 Min
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25 min
Treska s kroupotem
50 Min
Vepřový Wellington s hráškovou náplní a přelivem ze šumivého vína
1 godz. 15 min
Kuřecí frikasé s chřestem
1 godz.
Uzený hovězí jazyk s omáčkou ze šalotek, rozinek a mandlí
2 Std. 50 Min
Hovězí kari s kokosovými roti (Kuruma Iraichchi)
2 godz. 10 min