Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore

Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore

4.7 33 oceny
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
32 pezzi

Składniki

Impasto
  • di acqua + q.b.
    150 g
  • di farina tipo 00 + q.b.
    300 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b. per oliare
    1 cucchiaio
  • di sale
    ¼ di cucchiaino
Ripieno e ravioli
  • di foglie di cavolo cappuccio a pezzi
    400 g
  • di sale
    2 cucchiaino
  • di carne trita di maiale
    350 g
  • di acqua
    530 g
  • di salsa di soia
    20 g
  • di vino di riso
    10 g
    10 g di sake
  • di zucchero
    ½ cucchiaino
  • di pepe
    ½ cucchiaino
  • di olio di sesamo (15 g)
    1 cucchiaio

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 76 kcal / 318 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...