Torta di frittelle di fegatini

Torta di frittelle di fegatini

4.7 3 oceny
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 porzioni

Składniki

Frittelle di fegatini
  • 600 g di fegatini di pollo
  • 2 uova
  • 50 g di farina tipo 0
  • ½ di cucchiaino di sale
  • ¼ di cucchiaino di pepe macinato
  • 30 g di olio di oliva
Ripieno
  • 160 g di cipolla in quarti
  • 100 g di carota a fette
  • 3 spicchi di aglio
  • 40 g di olio di oliva
  • 85 g di ketchup
  • 100 g di maionese (vedere consigli)
Terminare la preparazione
  • 20 g di maionese (vedere consigli)
  • 10 g di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate tritate
    10 g di erbe aromatiche fresche miste, tritate
  • 50 g di peperone verde senza semi e a dadini (0,5 cm)
  • 50 g di peperone rosso senza semi e a dadini (0,5 cm)

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 347 kcal / 1452 kJ
Białko 15.9 g
Tłuszcz 25.6 g
Węglowodany 12.6 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Sód 418.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...