Torta di frittelle di fegatini

Torta di frittelle di fegatini

4.7 3 oceny
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 porzioni

Składniki

Frittelle di fegatini
  • di fegatini di pollo
    600 g
  • uova
    2
  • di farina tipo 0
    50 g
  • di sale
    ½ di cucchiaino
  • di pepe macinato
    ¼ di cucchiaino
  • di olio di oliva
    30 g
Ripieno
  • di cipolla in quarti
    160 g
  • di carota a fette
    100 g
  • spicchi di aglio
    3
  • di olio di oliva
    40 g
  • di ketchup
    85 g
  • di maionese (vedere consigli)
    100 g
Terminare la preparazione
  • di maionese (vedere consigli)
    20 g
  • di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate tritate
    10 g
    10 g di erbe aromatiche fresche miste, tritate
  • di peperone verde senza semi e a dadini (0,5 cm)
    50 g
  • di peperone rosso senza semi e a dadini (0,5 cm)
    50 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 347 kcal / 1452 kJ
Białko 15.9 g
Tłuszcz 25.6 g
Węglowodany 12.6 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Sód 418.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...