Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Frittelle di fegatini
- 600 g di fegatini di pollo
- 2 uova
- 50 g di farina tipo 0
- ½ di cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- 30 g di olio di oliva
Ripieno
- 160 g di cipolla in quarti
- 100 g di carota a fette
- 3 spicchi di aglio
- 40 g di olio di oliva
- 85 g di ketchup
- 100 g di maionese (vedere consigli)
Terminare la preparazione
- 20 g di maionese (vedere consigli)
-
10
g di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate, tritate
lub 10 g di erbe aromatiche fresche miste, tritate - 50 g di peperone verde, senza semi e a dadini (0,5 cm)
- 50 g di peperone rosso, senza semi e a dadini (0,5 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1362 kJ / 325 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filetto di manzo al vino con purè
1 Std. 30 Min
Sciroppo fermentato di lamponi
128h 10min
Torta Saint Honoré
5sa 50 dk
Ramen giapponese (TM6)
5h
Khao poon
2sa
Linguine con polpette alla fiorentina
1h 10 min
Torta di pere
9 godz.
Torta banane e cioccolato
4 godz. 20 min
Polpettine di gamberi tailandesi
1h 25min
Pollo all'angolana con arachidi e polenta (Muamba de ginguba)
1 godz. 20 min
Bocconcini di pesce croccanti con salsa tartara
50min
Torta a strati mascarpone e lamponi
5h