Urządzenia i Akcesoria
Monte bianco
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
12 porzioni
Składniki
-
500 g di panna (30-40% di grassi)
-
200 g di castagne, pelate, cotte sbucciate
-
500 g di latte intero
-
400 g di confettura di marroni
-
30 - 50 g di rum (opcjonalnie)
-
20 g di cacao amaro in polvere
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
4 g
Kalorie
1234 kJ /
295 kcal
Tłuszcz
17.1 g
Węglowodany
33.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Raffioli napoletani
45 min
Banana Bread Latte
10 min
Insalata di Green Goddess
20 min
Eclair con ciliege
Brak ocen
Pollo al chili dolce con insalata di cavolo bianco
2 godz.
Maionese
5 min
Zucchero vanigliato
72 godz.
Marmellata di mele e patate
25 min
Viennetta al cioccolato e vaniglia
8 godz. 50 min
Zuppa di pollo con noodle
1 godz. 35 min
Salsa cocktail
5 min
Crema al mango (di Luca Montersino)
30 min