Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g panna (30-40% di grassi)
- 200 g di castagne secche sbucciate, sbucciate
- 500 g di latte intero
- 400 g di confettura di marroni
- 30 - 50 g di Rum (opcjonalnie)
- 20 g di cacao amaro in polvere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1234 kJ / 295 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 33.3 g
- Tłuszcz
- 17.1 g
Alternatywne przepisy
Salsa cocktail
5 Min
Insalata di patate e verdure con pollo
1 godz. 15 min
Asparagi con salsa tartara al quark
50 min
Canederli dolci, salsa alle prugne e zabaione (Bimby Friend)
55 min
Gelato all'avocado
4h 15min
Monte bianco
1 godz. 5 min
Birnen-Senf
30 min
Fonduta di formaggio
20 min
Mostarda di Bénichon
Keine Bewertungen
Salsa aioli
10 Min
Pollo in salsa di pesche
Keine Bewertungen
Mousse al cioccolato fondente e caramello
4h 30min