Pasta sfoglia veloce

Pasta sfoglia veloce

5.0 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
490 g

Składniki

  • di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
    200 g
  • di farina + q.b.
    200 g
  • di acqua fredda
    90 g
  • di sale
    ½ cucchiaino

Wartości odżywcze na 490 g

Kalorie 2223 kcal / 9300 kJ
Białko 22 g
Tłuszcz 168 g
Węglowodany 152 g
Błonnik 5.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...