
Urządzenia i Akcesoria
Dado di carne
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
di carne magra senza nervi, a pezzi300 g
-
di verdure miste (es. sedano, carote, cipolle, sedano rapa..), a pezzi300 g
-
spicchio di aglio1
-
di erbe aromatiche miste, fresche le foglioline e gli aghi lavati ed asciugati (es. salvia, rosmarino...)4 rametti
-
di sale grosso150 g
-
di vino rosso30 g
-
foglia di alloro, fresca o secca1
-
chiodo di garofano1
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Kalorie
658 kcal /
2754 kJ
Białko
59 g
Tłuszcz
38 g
Węglowodany
14 g
Błonnik
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Idee gustose
156 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria