Pane rustico svizzero

Pane rustico svizzero

4.0 3 oceny
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 28 godz.
2 pezzi

Składniki

Poolish
  • di acqua (23-25°C)
    150 g
  • di lievito di birra fresco
    1 g
  • di farina tipo 0 forte (almeno W 300)
    150 g
Farina tostata
  • di farina tipo 0 forte (almeno W 300)
    100 g
Impasto
  • di acqua (di cui 270 g fredda)
    1770 g
  • di lievito di birra fresco
    5 g
  • di farina integrale
    50 g
  • di farina tipo 0 forte (almeno W 300) + q.b.
    200 g
  • di sale
    10 g
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • di succo di limone
    30 g

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 878 kcal / 3677 kJ
Białko 28 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 178 g
Błonnik 10.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...