Pane rustico svizzero
TM6

Pane rustico svizzero

4.0 (3 oceny)

Składniki

Poolish

  • 150 g di acqua (23-25°C)
  • 1 g di lievito di birra fresco
  • 150 g di farina tipo 0 forte (almeno W 300)

Farina tostata

  • 100 g di farina tipo 0 forte (almeno W 300)

Impasto

  • 1770 g di acqua (di cui 270 g fredda)
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 50 g di farina integrale
  • 200 g di farina tipo 0 forte (almeno W 300) + q.b.
  • 10 g di sale
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 30 g di succo di limone

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
3677 kJ / 878 kcal
Białko
28 g
Węglowodany
178 g
Tłuszcz
3 g
Błonnik
10.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy