Pasta sfoglia veloce

Pasta sfoglia veloce

4.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
490 g

Składniki

  • di burro, non salato a pezzetti (1-2 cm), congelato
    200 g
  • di farina di grano + q.b. per spianare
    200 g
  • di acqua fredda
    90 g
  • di sale
    ½ cucchiaino

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 454 kcal / 1898 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 34 g
Węglowodany 31 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...