Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de cerises, dénoyautées et coupées en deux
- 60 g de sucre en poudre
- le jus d'un citron jaune
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 713.7 kJ / 170.6 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 22.4 g
- Tłuszcz
- 7.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.2 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 2.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cookies macadamia-chocolat
35 min
Tartelette orange-pistache
1h
Choux amarena
1h 25min
Bellini à la pêche
5 min
Curd aux baies
20 min
Eclair à la Passion
3 godz. 20 min
Pain perdu au sirop de betterave
1h 25min
Chutney canneberge-romarin
40 min
Soufflé aux agrumes
30 min
Crémeux chocolat, liqueur de coco et crumble cacao
2h 45 min
Financier à la Passion
35 min
Cake moelleux citron-coco-framboise
1sa 20 dk