Les guinettes bordelaises

Les guinettes bordelaises

4.5 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 5 min
14 pièces

Składniki

  • 400 g de cerises dénoyautées et coupées en deux
  • 60 g de sucre en poudre
  • le jus d'un citron jaune
  • 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
  • 200 g de chocolat noir détaillé en morceaux
  • 50 g de beurre coupé en morceaux

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 170.6 kcal / 713.7 kJ
Białko 1.3 g
Tłuszcz 7.8 g
Węglowodany 22.4 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 5.2 g
Sód 2.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...