Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pelare le patate
- 600 g di acqua
- 300 g di patate rosse di media dimensione (vedere consigli)
Spiedini
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 600 g di acqua
-
500
g di polpo fresco
lub 500 g di polpo surgelato - 250 g di olio di semi di girasole
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1973.5 kJ / 471.7 kcal
- Białko
- 13.4 g
- Węglowodany
- 9.8 g
- Tłuszcz
- 42.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.6 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 645.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polpo e patate a Cottura Lenta, grigliato
2 godz. 45 min
Minestra di pasta, patate e cozze
40min
Liquore alla camomilla
960 godz.
Risotto cremoso della Vigilia (TM6)
50min
Tartine con gelatina
Brak ocen
Insalata di crescione con polpo e gamberi
40min
Bocconcini di sfoglia salsiccia e peperoni
2h
Cocktail di fragole e Champagne con mini cheesecake
4 godz. 40 min
Polpo con patate a Cottura Lenta
1h 30min
Insalata di polpo e patate (Bimby Friend)
40min
Roastbeef con crema di clementine
45 Min
Tiramisù scomposto
30 Min