
Urządzenia i Akcesoria
Spiedini di polpo e patate (TM6)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 porzioni
Składniki
Pelare le patate
-
600 g di acqua
-
300 g di patate rosse di media dimensione (vedere consigli)
Spiedini
-
1 cucchiaino di sale + q.b.
-
600 g di acqua
-
500 g di polpo fresco
-
250 g di olio di semi di girasole
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
471.7 kcal /
1973.5 kJ
Białko
13.4 g
Tłuszcz
42.6 g
Węglowodany
9.8 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Sód
645.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Che patate!
10 Przepisów
Włochy
Włochy