Vegetarische Fladenbrotpizza

Vegetarische Fladenbrotpizza

4.5 172 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 Stücke

Składniki

  • Emmentaler in Stücken
    200 g
  • Fladenbrot
    1
  • stückige Tomaten, aus der Dose
    400 g
  • Mayonnaise
    40 g
  • Senf
    2 TL
  • Ketchup
    4 EL
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Champignons in Scheiben
    100 g
  • gelbe Paprika in Würfeln (2 cm)
    100 g
  • Zucchini in Würfeln (2 cm)
    100 g

Wartości odżywcze na 1 Stück

Kalorie 314 kcal / 1313 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 22 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Sód 581 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...