Speckpfannkuchen mit Feta und Zwiebeln

Speckpfannkuchen mit Feta und Zwiebeln

4.3 83 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 Stücke

Składniki

  • Milch
    380 g
  • Eier
    3
  • Salz
    ¼ TL
  • Mehl
    240 g
  • Backpulver
    ½ TL
  • Feta
    250 g
  • Zwiebeln
    160 g
  • Bacon
    16 Scheiben

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Stück

Sód 1595 mg
Białko 37 g
Kalorie 4062 kJ / 971 kcal
Tłuszcz 65 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 27 g
Węglowodany 59 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...