Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 380 g Milch
- 3 Eier
- ¼ TL Salz
- 240 g Mehl
- ½ TL Backpulver
- 250 g Feta
- 160 g Zwiebeln
- 16 Scheiben Bacon
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 4062 kJ / 971 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 65 g
- Tłuszcz nasycony
- 27 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 1595 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Blätterteig-Pizza
30min
Herzhafter Ofenschlupfer
50 min
Pudding Oma Erna
30min
Toad in the Hole (Kröte im Loch)
1h
Pastitsio
1 Std. 30 Min
Überbackene Spitzpaprika mit Merguez und Reis
30min
Erbsennudeln mit Bohnen-Chorizo-Sauce und Skrei
30min
Röstiauflauf mit Kasseler und Frischkäsesauce
1h
Ofenpfannkuchen mit Speck
40min
Schlemmerfilet à la Bordelaise
35min
Kartoffel-Hackfleisch-Auflauf mit Röstzwiebelkruste
1 Std. 10 Min
Kasseler-Kartoffel-Gratin
1 Std. 30 Min