Ranchero-Pfanne mit Bohnen und Ei

Ranchero-Pfanne mit Bohnen und Ei

4.6 153 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen

Składniki

  • Gouda mittelalt, in Stücken
    60 g
  • glatte Petersilie abgezupft
    ½ Bund
    ½ Bund Koriander, abgezupft
  • Zwiebeln halbiert
    120 g
  • Knoblauchzehen
    3
  • rote Chilischote, frisch entkernt, in Stücken (siehe Tipp)
    1
  • Öl
    30 g
  • Tomaten in Würfeln (2 cm)
    600 g
  • Tomatenmark
    30 g
  • Zucker
    ½ TL
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
    1 TL
  • Kidneybohnen, aus der Dose abgetropft
    240 g
  • Eier
    4
  • Maistortillas
    4
  • Avocados reif
    2

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 1458 mg
Białko 21 g
Kalorie 2309 kJ / 552 kcal
Tłuszcz 32 g
Błonnik 16.5 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 50 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...