Urządzenia i Akcesoria
Kunterbunte Lunch-Gläser
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln halbiert100 g
-
Walnusshälften30 g
-
Datteln, entsteint2
-
Olivenöl45 g
-
Salz2 TL
-
Sojasauce40 g
-
Sesamöl, geröstet30 g
-
Chiliflocken, getrocknet10 g
-
Sesam15 g
-
Agavendicksaft30 g
-
Zitronensaft20 g
-
Wasser1230 g
-
Chicorée in Stücken (2 cm)100 g
-
Vollkornnudeln kurz (z. B. Spirelli)200 g
-
Babyspinat, frisch50 g
-
Möhre in feinen Streifen100 g
-
Avocado in Würfeln (ca. 1 cm)100 g
-
Cherry-Tomaten halbiert150 g
-
200 g Tofu, fest, in Würfeln (1 cm)Tempeh in Würfeln (1 cm)200 g
-
Kürbiskerne20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
1 mg
Białko
22 g
Kalorie
2898 kJ /
692 kcal
Tłuszcz
38 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
71 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Nimm's mit!
9 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Gemüse-Avocado-Wraps
30 min
Miso-Bowl
35 min
Teriyaki-Tempeh mit Reis und Gemüse
40 min
Tofu-Gemüse-Bowl mit Couscous
35 min
Winterliche Salatbowl mit Avocadocreme und Räucherlachs
40 min
Süßkartoffel-Taler mit Guacamole
30 min
Veganer Dürüm
30 min
Tofu-Reis
50 min
Vegane Süßkartoffel-Bowl
1 godz.
Halloumi-Wraps
40 min
Veganer Glasnudelsalat
25 min
Vegane Asia-Bowl
30 min