Urządzenia i Akcesoria
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 porties
Składniki
-
150 - 200 g zwarte kool, in stukken (3 cm), bladstelen en grote nerven verwijderdboerenkool in stukken (3 cm), bladstelen en grote nerven verwijderd150 - 200 g
-
komkommer in plakjes (2 mm)300 g
-
gepelde walnoten45 g
-
sesamzaad25 g
-
granaatappelpitten50 g
-
gedroogde gojibessen30 g
-
vers geperst sinaasappelsap60 g
-
vers geperst citroensap60 g
-
tahin40 g
-
honing15 g
-
walnotenolie40 g
-
water1240 g
-
zout1 tl
-
½ tl gemalen zwarte pepergemalen witte peper½ tl
-
quinoa250 g
-
eieren4
-
grote witte bonen, uit blik uitgelekt240 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
475.7 mg
Białko
18.1 g
Kalorie
1974.6 kJ /
472 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
51.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Boost uw immuniteit
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 min
Rabarber, gember en citroen risotto
Brak ocen
Ingemaakte citroenen
Brak ocen
Roerbak met aubergines en kofu
Brak ocen
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1 godz. 50 min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Brak ocen
Zalm en venkel risotto
25 min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Brak ocen
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 godz. 10 min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 godz. 30 min
Amandelmelk
10 min