Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de sucre
- ½ - 1 c. à soupe de zeste de citron, finement râpé, selon les goûts
- 500 g d'abricots, mûrs à point, coupés en deux et dénoyautés
- 650 g de glaçons
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 330.8 kJ / 79.1 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 19.4 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Błonnik
- 1.8 g
Alternatywne przepisy
Gâteau à l'Ovo
55min
Petits croissants à la vanille
1hod. 30min
Mini monstres
Brak ocen
Menu: Soupe de topinambours, "Beet" Wellington, légumes au four et trifle de pain d'épices
Brak ocen
Crème de marrons avec compote de poires et cookies croustillants pour les fêtes
1h
Panzerotti alla romana
55min
Tortiglioni au poulet et olives noires
35min
Biscuits fourrés type Oréo®
3h 50 min
Brocéliande
Brak ocen
Rouleaux aux noisettes
20 min
Salade de fenouil au parmesan
10 min
Tarte aux pommes façon crumble
2j 30 menit