Urządzenia i Akcesoria
Italian "Baked" Beans
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
yellow onions quartered8 oz
-
garlic cloves2
-
pancetta diced8 oz
-
tomato sauce8 oz
-
vegetable stock8 oz
-
molasses1 ½ oz
-
dark brown sugar1 oz
-
Dijon mustard1 oz
-
dried oregano1 tsp
-
dried basil1 tsp
-
salt1 tsp
-
½ tsp ground fenneldried sage½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried red chili flakes to taste¼ tsp
-
cannellini beans (15 oz cans), drained3 cans
-
fresh thyme to garnish1 - 2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
903 mg
Białko
19 g
Kalorie
1180 kJ /
282 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Potato Curry Soup
35 min
Frozen Coconut Lime Cake
8 godz. 25 min
Irish "Baked" Beans
50 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Vegetable Stew
1 godz. 15 min
Cucumber Yogurt Dressing
5 min
Apple and Pear Hot Cereal
1 godz. 35 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min