Urządzenia i Akcesoria
Italian "Baked" Beans
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
yellow onions quartered8 oz
-
garlic cloves2
-
pancetta diced8 oz
-
tomato sauce8 oz
-
vegetable stock8 oz
-
molasses1 ½ oz
-
dark brown sugar1 oz
-
Dijon mustard1 oz
-
dried oregano1 tsp
-
dried basil1 tsp
-
salt1 tsp
-
½ tsp ground fenneldried sage½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried red chili flakes to taste¼ tsp
-
cannellini beans (15 oz cans), drained3 cans
-
fresh thyme to garnish1 - 2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
903 mg
Białko
19 g
Kalorie
1180 kJ /
282 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten-Free Mushroom Lasagna
1 godz. 45 min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Tomato Tart Tatin
1 godz. 10 min
Frozen Coconut Lime Cake
8 godz. 25 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Artichoke and Butterbean Dip
10 min
Vegetarian Burger
1 godz. 15 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Tomato Basil Soup
40 min
Curried Lentils
5 godz. 15 min