Urządzenia i Akcesoria
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 7 godz. 30 min
10 porties
Składniki
-
teentjes knoflook4
-
verse gember40 g
-
honing80 g
-
witte azijn15 g
-
Gochujang (Koreaans chilipasta)60 g
-
misopasta60 g
-
sojasaus20 g
-
geroosterde sesamolie30 g
-
verse zalm op zijn geheel, ontdaan van ingewanden (± 2 kg)1
-
zonnebloemolie om in te vetten4 el
-
verse shiitake in plakjes (5 mm)200 g
-
geroosterde sesamolie2 el
-
lente-ui in plakjes (2 mm)1 takje
-
citroenen in partjes en plakjes gesneden2
-
geroosterd sesamzaad (opcjonalnie) zwart-wit
-
microgreens (opcjonalnie)10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
583.7 mg
Białko
10.4 g
Kalorie
1028.4 kJ /
245.8 kcal
Tłuszcz
17.4 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
13.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feestelijk Buffet
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Brak ocen
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10 min
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Brak ocen
Pompoen Chai Latte
20 min
Spiesje van konijn, appel en pruim
1 godz.
Tempé
48 godz.
Driekoningentaart met pompoen
Brak ocen
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1 godz. 35 min
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2 godz. 50 min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30 min
Quiche met kool en broccoli
1 godz. 30 min
Pesto met basilicum
5 min