Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Oeufs brouillés Sous vide
TM6

Oeufs brouillés Sous vide

3.8 (5 ocen)

Składniki

  • 30 g de beurre non salé, à température ambiante
  • 30 g de crème à cuisson, 30-40% M.G.
    lub 30 g de lait entier
  • 6 œufs de gros calibre, à température ambiante
  • 2 pincées de sel
  • 1845 g d'eau, pour immerger complètement le sac (pas plus haut que le niveau de remplissage max.)
  • 2 c. à thé de jus de citron
  • 1 pincée de poivre noir moulu
  • 1 c. à soupe de ciboulette fraîche, ciselée, au goût

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1898.5 kJ / 452 kcal
Białko
22.5 g
Węglowodany
1 g
Tłuszcz
40.6 g
Tłuszcz nasycony
20.9 g
Błonnik
0.1 g
Sód
681.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy