Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana

Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana

4.5 18 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz.
10 porzioni

Składniki

Pavlova
  • di zucchero
    250 g
  • di albumi (circa 6-7 albumi), temperatura ambiente
    200 g
  • di aceto bianco
    1 cucchiaino
  • di estratto di vaniglia naturale
    1 cucchiaino
  • di amido di mais (maizena)
    10 g
Coulis di lamponi
  • di lamponi
    200 g
    200 g di lamponi surgelati
  • di zucchero
    100 g
  • di succo di limone
    20 g
Panna montata e assemblaggio
  • di panna (30-40% di grassi)
    500 g
  • melagrana i chicchi
    1
  • fichi (opcjonalnie) in quarti
    2 - 4
  • di mentuccia le foglie lavate
    2 rametti

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 358.5 kcal / 1500.1 kJ
Białko 4.1 g
Tłuszcz 19.1 g
Węglowodany 45.3 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 11.5 g
Sód 54.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...