Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pavlove
- 150 g di zucchero
- 150 g di zucchero a velo
- 150 g di albumi
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaio di aceto
Mousse al caramello
- 250 g di zucchero
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 430 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaio di aceto
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2047 kJ / 489.3 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 70.3 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 52.1 mg
Alternatywne przepisy
Caramello salato
1sa
Pavlova ai frutti di bosco
5 godz. 30 min
Salsa al caramello (TM6)
1sa 30 dk
Galette Bretonne
1 godz. 5 min
Lemon meringue pie
3h
Tartare di branzino con coulis ai frutti di bosco
30 Min
Crema chiboust
1sa
Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana
6h
Mini pavlove
2 Std. 30 Min
Pavlova
2 godz. 45 min
Crema mousseline
1sa
Salsa alla vaniglia (crema inglese)
15 Min