![Piccole pavlove con mousse al caramello Piccole pavlove con mousse al caramello](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0234A190-8497-46A6-8E34-A8774316B103/Derivates/5FF6D356-E3CF-4584-AD26-7F9F8E59AF44.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pavlove
- 150 g di zucchero
- 150 g di zucchero a velo
- 150 g di albumi
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaio di aceto
Mousse al caramello
- 250 g di zucchero
- 430 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 1 cucchiaio di aceto
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2047 kJ / 489.3 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 70.3 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 52.1 mg
Alternatywne przepisy
Lemon curd
20 Min
Crema mousseline
1 Std.
Crema ai frutti rossi (TM6)
20 Min
Donuts al caramello
6 Std.
Mousse al pistacchio (TM6)
3h
Fragole sottovuoto con salsa al cioccolato bianco
2h
Pavlova
2 Std. 45 Min
Mousse al cardamomo e zafferano con coulis di lamponi
6h 20 min
Crema chiboust
1 Std.
Tartellette con curd ai lamponi
4 Std.
Mini pavlove
2 godz. 30 min
Caramello salato
1 Std.