Omelette aux pommes de terre et papillote de fruit

Omelette aux pommes de terre et papillote de fruit

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions

Składniki

  • 10 œufs moyens
  • 65 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 5 - 6 brins de ciboulette fraîche ciselés
  • 500 g d'eau
  • 600 g de pommes de terre à chair ferme, épluchées et coupées en dés (1-2 cm)
  • 450 g de pêches jaunes épluchées et coupées en quartiers
  • 300 g de framboises fraîches
  • 15 g de cassonade
  • ciboulette fraîche finement ciselée, pour la finition

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 277.4 kcal / 1160.7 kJ
Białko 13.6 g
Tłuszcz 10.4 g
Węglowodany 34 g
Błonnik 6.6 g
Tłuszcz nasycony 3.7 g
Sód 323.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...