Fagots de haricots verts, pommes de terre vapeur et beurre au thym

Fagots de haricots verts, pommes de terre vapeur et beurre au thym

4.7 160 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 600 g de pommes de terre coupées en cubes (3 cm)
  • 200 g de haricots verts frais
  • 8 - 16 tranches fines de poitrine de porc fuméé (100 g)
  • 80 - 100 g de beurre
  • 1 - 2 c. à café de thym frais
    1 c. à café de thym déshydraté

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 8 g
Kalorie 1596 kJ / 382 kcal
Tłuszcz 26 g
Błonnik 2.8 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...