Urządzenia i Akcesoria
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
880 g
Składniki
-
raw beetroots600 g
-
water1500 g
-
malt vinegar300 g
-
light brown sugar4 tbsp
-
salt1 tsp
-
dried bay leaf1
-
whole cloves2
-
black peppercorns8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 880 g
Sód
2871.1 mg
Białko
10 g
Kalorie
1918.3 kJ /
458.5 kcal
Tłuszcz
1.4 g
Błonnik
17.7 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
95.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Portuguese bread
3 godz. 30 min
Christmas bakewell slice
1 godz. 20 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Spiralized spicy pickled carrots
Brak ocen
Beef stock paste
3 godz.
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 godz.
Creamy vanilla yoghurt
13 godz.
Custard
10 min
Fruity dream
10 min
Chloe's caramel fudge
24 godz. 30 min
Natural yoghurt (Varoma method)
13 godz.
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min