Urządzenia i Akcesoria
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
880 g
Składniki
-
raw beetroots600 g
-
water1500 g
-
malt vinegar300 g
-
light brown sugar4 tbsp
-
salt1 tsp
-
dried bay leaf1
-
whole cloves2
-
black peppercorns8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 880 g
Sód
2871.1 mg
Białko
10 g
Kalorie
1918.3 kJ /
458.5 kcal
Tłuszcz
1.4 g
Błonnik
17.7 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
95.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Thirty second whole orange cake
1 godz. 15 min
Beef stock paste
3 godz.
Mushroom risotto
30 min
Custard
10 min
Blended mixed vegetable soup
45 min
Runny custard
15 min
No fail mash potato
20 min
Lemonade scones
25 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min
Fruity dream
10 min