Urządzenia i Akcesoria
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Mushroom Dashi Broth
-
fresh Swiss brown mushrooms450 g
-
water1420 g
-
kombu30 g
Toasted Coconut Cinnamon Broth
-
fresh shiitake mushrooms trimmed450 g
-
cinnamon quills toasted (see Tips)2 ½
-
tamari60 g
-
flaked coconut toasted85 g
Dumpling Filling
-
japanese pumpkin peeled, deseeded and cut into cubes (2.5 cm)500 g
-
water1250 g
-
rice wine vinegar15 g
-
coconut oil15 g
-
tamari30 g
-
fresh ginger or ginger paste, to taste (optional)1 ½ tsp
-
agave syrup (optional)15 g
-
round wonton wrappers20
-
micro herb or edible flowers
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
979.6 mg
Białko
10.9 g
Kalorie
1104.3 kJ /
263.9 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
36.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Candy cane ice creams
49 godz. 25 min
Gin and cucumber icy poles
24 godz. 15 min
Mocha and hazelnut ice cream with toasted marshmallows
18 godz. 30 min
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
10 min
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, TM5)
15 min
Spiralized sweet potato curry rosti
30 min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1 godz. 40 min
Balinese Betutu chicken
5 godz. 35 min
Fragrant pipis
30 min
Vegetarian Beehoon
25 min
Tuna and olive empanaditas
4 godz. 5 min
Ube ice cream
12 godz. 10 min