Urządzenia i Akcesoria
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Mushroom Dashi Broth
-
fresh Swiss brown mushrooms450 g
-
water1420 g
-
kombu30 g
Toasted Coconut Cinnamon Broth
-
fresh shiitake mushrooms trimmed450 g
-
cinnamon quills toasted (see Tips)2 ½
-
tamari60 g
-
flaked coconut toasted85 g
Dumpling Filling
-
japanese pumpkin peeled, deseeded and cut into cubes (2.5 cm)500 g
-
water1250 g
-
rice wine vinegar15 g
-
coconut oil15 g
-
tamari30 g
-
fresh ginger or ginger paste, to taste (optional)1 ½ tsp
-
agave syrup (optional)15 g
-
round wonton wrappers20
-
micro herb or edible flowers
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
979.6 mg
Białko
10.9 g
Kalorie
1104.3 kJ /
263.9 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
36.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian Tacos
Brak ocen
Banh mi pizza
2 godz. 15 min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 min
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11 godz. 40 min
Winter radish, citrus and cashew cream (Matthew Kenney)
Brak ocen
Lahmacun Pide (Turkish pizza)
1 godz. 20 min
Kimchi non-fried rice
1 godz.
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Lychee Sorbet with Vodka
8 godz. 15 min
Bao with Pulled Mushroom in BBQ Sauce
1 godz. 15 min
Okonomiyaki
30 min