Urządzenia i Akcesoria
Butternut Queso (Matthew Kenney)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
1 Total recipe
Składniki
-
cashews255 g
-
water to soak
-
butternut pumpkin peeled, deseeded and cut into pieces (5 cm)170 g
-
liquid vegetable stock or water, plus 2 tsp vegetable stock paste450 g
-
nutritional yeast60 g
-
extra virgin olive oil170 g
-
apple cider vinegar45 g
-
chilli powder1 tbsp
-
dried chilli flakes1 ½ tsp
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
tortilla chips
-
guacamole to garnish
-
fresh tomato salsa to garnish
-
fresh jalapeño chilli sliced, to garnish
-
fresh coriander chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
2106.5 mg
Białko
77.9 g
Kalorie
13368.3 kJ /
3195.1 kcal
Tłuszcz
283.9 g
Błonnik
29.5 g
Tłuszcz nasycony
46.4 g
Węglowodany
121.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Parsnip and bean mash
25 min
Adzuki stew with spiced cauliflower rice
24 godz. 40 min
Gwinganna polenta with vegetables
1 godz. 10 min
Slow Cooked Beets (Metric)
40 min
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5) Metric
45 min
Basic nut butter
30 min
Prep-ahead layered chicken, eggs and salmon
25 min
Brown basmati rice
40 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Lamb with pumpkin and lentils
50 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Salmon and fennel risotto
30 min