Urządzenia i Akcesoria
Sunny gazpacho
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 25 min
8 portions
Składniki
-
sourdough bread cut into slices100 g
-
garlic cloves2
-
smoked paprika1 tsp
-
extra virgin olive oil120 g
-
sherry vinegar plus extra to season50 g
-
heirloom yellow tomatoes600 g
-
yellow capsicum cut into halves and deseeded1
-
Lebanese cucumber peeled and cut into pieces1
-
white onion20 g
-
water100 g
-
ice cubes100 g
-
salt plus extra to season1 tsp
-
white pepper plus extra to season½ tsp
Assembly
-
smoked paprika for garnishing
-
extra virgin olive oil for garnishing
-
Lebanese cucumber peeled, deseeded and cut into thin slices, for garnishing1
-
garlic flowers for garnishing (optional)
-
fresh chives for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
373.8 mg
Białko
2.9 g
Kalorie
846.2 kJ /
202.2 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
14.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13 godz.
Cheese soufflés
30 min
Thai-style fish cakes
30 min
Coconut sage spritz (gut health)
10 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Milk jellies with poached stone fruit
5 godz.
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 godz. 10 min
Basil oil
10 min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 godz. 50 min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 min