Urządzenia i Akcesoria
黑糯米糕
Przygotowanie 3 godz.
Czas całkowity 3 godz. 30 min
8 人份
Składniki
-
水1200 克
-
紫糯米 洗淨浸泡3小時150 克
-
圓糯米 洗淨浸泡1小時150 克
-
紅糖50 克
-
米酒30 克
-
罐裝櫻桃 少許,切小塊,裝飾用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
3.319 g
Kalorie
683 kJ /
163 kcal
Tłuszcz
0.713 g
Błonnik
0.656 g
Węglowodany
33.981 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
放學後點心
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan