Urządzenia i Akcesoria
Zalm met waterkerskorst
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
6 porties
Składniki
-
bloem250 g
-
halfgezouten boter koud, in blokjes125 g
-
water80 g
-
waterkers vers, gewassen en uitgewrongen150 g
-
olijfolie1 el
-
citroensap1 el
-
roomkaas met knoflook en fijne kruiden (bv. Boursin)150 g
-
zachte boter om in te vetten15 g
-
verse zalmfilet in 1 stuk, in het dikste deel van de filet gesneden600 g
-
eierdooier1
-
melk1 el
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
30 g
Kalorie
2330 kJ /
559 kcal
Tłuszcz
43 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feesttafel
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Brak ocen
Gorgonzola spread
Brak ocen
Tonijnkroketten
1 godz. 30 min
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 min
Ingelegde champignons
Brak ocen
Gefermenteerde rode uien
96 godz.
Aardbeiendaiquiri
10 min
Gemengde bessen taartjes
Brak ocen
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35 min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 godz.
Peperkoek met Honing
Brak ocen