Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- ¼ - ½ cdita de ajo en polvo
-
¼
cdita de paprika
lub ¼ cdita de pimentón dulce - ¼ cdita de sal, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta negra molida, o al gusto
- 600 g de agua, para pelar
- 800 g zanahoria, en trozos grandes, (aprox. 5 cm), del mismo tamaño
- 540 g de agua, para hervir
- hierbas finas, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 607 kJ / 145.1 kcal
- Białko
- 1.9 g
- Węglowodany
- 19.3 g
- Tłuszcz
- 7.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.1 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 293.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puré de trufa y coliflor
25min
Caldo de pollo rico en colágeno
12h 10 min
Pollo y cebolla cambray dorada y desmenuzada TM6
15min
Ensalada de zanahoria rallada
10 min
Chorizo de champiñones
20 min
Wraps de lechuga y pollo con salsa de coco al curry
40min
Chips de verduras al horno
1u. 45min
Pelar cúrcuma
10 min
Papas al gratín
1h 10min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25min
Tinga de pollo TM6
30min
Pasta de jitomate
2u. 40min