Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- ¼ - ½ cdita de ajo en polvo
-
¼
cdita de paprika
lub ¼ cdita de pimentón dulce - ¼ cdita de sal, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta negra molida, o al gusto
- 600 g de agua, para pelar
- 800 g zanahoria, en trozos grandes, (aprox. 5 cm), del mismo tamaño
- 540 g de agua, para hervir
- hierbas finas, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 607 kJ / 145.1 kcal
- Białko
- 1.9 g
- Węglowodany
- 19.3 g
- Tłuszcz
- 7.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.1 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 293.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo y cebolla cambray dorada y desmenuzada TM6
15 Min
Ensalada de coles de bruselas
35 min
Huevos duros (4 piezas)
20 min
Bastones de zanahoria sofritos 200 g
15 Min
Carpaccio de betabel con burrata (Pelar)
1h 25min
Arroz con res y brócoli TM6
50 min
Poro sofrito 200 g
20 min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Tortilla de calabacitas con clara de huevo
30 min
Frittata de calabaza y ricotta
40 min
Coco party
15 Min
Cuartos de pera al vapor (200-400 g) en cestillo
15 Min