Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- aceite de oliva, para engrasar
- 250 g de cebolla cambray, en aros (1 cm)
- 30 g de aceite de oliva
- 60 g de queso parmesano, en trozos (2-3 cm)
- 4 huevos
- ½ cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 1 cda de vinagre balsámico
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 587.8 kJ / 140.5 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 4.2 g
- Tłuszcz
- 10.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.2 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 0.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chuleta de cerdo con puré de zanahoria
1h
Pasta cremosa con calabacitas
45 min
Empanadas de lentejas y zanahoria con salsa schug
20 min
Papas al horno
1h
Ensalada de pera y tocino con aderezo de mostaza
20 min
Bocados de manzana y nuez
50min
Pasta al pesto estilo italiano con jitomates cherry confitados
30 min
Bolitas de oliva
30 min
Zanahorias asadas con papas, calabacitas y pomodoro (Pelar)
1h 30min
Papa rellena de chorizo vegetariano
1 Std. 15 Min
Pay de atún
1h 40min
Tradición italiana de carne molida y coliflor
1h