Urządzenia i Akcesoria
Rosemary Mashed Root Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
water500 g
-
carrots cut in pieces (approx. 2-3 cm)200 g
-
sweet potatoes cut in pieces (approx. 2-3 cm)500 g
-
potatoes cut in pieces (approx. 2-3 cm)500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
dried rosemary to taste2 - 3 pinches
-
extra virgin olive oil plus extra for serving30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
465 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
812 kJ /
194 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized Sweet Potato Latkes
55 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Spiralized Spicy Pickled Carrots
30 min
Grated Carrot Salad
10 min
Steamed Potato and Butternut Squash Pieces
25 min
Steamed Carrots and Parsnip Batons
25 min
Steamed Broccoli and Courgettes
15 min
Beetroot salad
10 min
Steamed Broccoli Mash
35 min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15 min
Sweet Potato Mash with Sage and Hazelnuts
30 min
Super Quick Broccoli Salad
5 min