Urządzenia i Akcesoria
Rosemary Mashed Root Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
water500 g
-
carrots cut in pieces (approx. 2-3 cm)200 g
-
sweet potatoes cut in pieces (approx. 2-3 cm)500 g
-
potatoes cut in pieces (approx. 2-3 cm)500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
dried rosemary to taste2 - 3 pinches
-
extra virgin olive oil plus extra for serving30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
465 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
812 kJ /
194 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette
15 min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM5)
15 min
Steamed Sprouts and Cauliflower
20 min
Steamed Potato and Butternut Squash Pieces
25 min
Steamed Carrots and Parsnip Batons
25 min
Steamed Green Beans and Helda Beans
20 min
Steamed Broccoli and Courgettes
15 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Brown Rice Salad with Trout
35 min
Chicken and Barley Stew
50 min
Sweet Potato Mash with Sage and Hazelnuts
30 min