Rosemary Mashed Root Vegetables
TM6 TM5 TM31

Rosemary Mashed Root Vegetables

4.7 ( 53 oceny )

Składniki

  • 500 g water
  • 200 g carrots cut in pieces (approx. 2-3 cm)
  • 500 g sweet potatoes cut in pieces (approx. 2-3 cm)
  • 500 g potatoes cut in pieces (approx. 2-3 cm)
  • 1 tsp salt
  • 1 - 2 pinches ground black pepper to taste
  • 2 - 3 pinches dried rosemary to taste
  • 30 g extra virgin olive oil plus extra for serving

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
194 kcal / 812 kJ
Białko
3.3 g
Tłuszcz
5.2 g
Węglowodany
35 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Sód
465 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy