Urządzenia i Akcesoria
Rosemary Mashed Root Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
water500 g
-
carrots cut in pieces (approx. 2-3 cm)200 g
-
sweet potatoes cut in pieces (approx. 2-3 cm)500 g
-
potatoes cut in pieces (approx. 2-3 cm)500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
dried rosemary to taste2 - 3 pinches
-
extra virgin olive oil plus extra for serving30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
465 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
812 kJ /
194 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turkey Taco Meat Filling
35 min
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Carrot and swede mash
25 min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 godz. 30 min
Steamed Carrots and Parsnip Batons
25 min
Steamed Broccoli and Courgettes
15 min
Steamed Spinach
20 min
Stir-fried Carrot Sticks (400 g)
20 min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 godz.
Mushroom and Spinach Risotto
55 min